Industri

Les mer

Bygg

Les mer

Offshore

Les mer

Energi

Les mer

Transport

Les mer

Bransjer & Bruksområder – rister og trinn

Rister og trinn fra PcP. brukes overalt på gangveier, reposer, plattformer og trapper. Ristene og trinnene våre finnes innenfor industri, bygg, offshore, energi- og transportsektoren.

Typiske rister og trinnløsninger

Vi løser alle oppgaver innen rister og trinn, for eksempel sklisikre industririster som tilgangsveier til maskiner eller ventilasjonsrister til avskjerming av maskiner. Inngangsrister foran butikker eller kjøpesentra. Flammehemmende offshore-rister til boreplattformer og havneanlegg. Trinnrister ved inngangsveier til boliger og kontorer. Du kan lese mer i menyen til venstre.

Eurokoder, standarder og normer

Gjennom eurokoder, standarder og normer, som EN 14122, EN 1991 og offshoreindustriens NORSOK, stilles det krav til produktenes egenskaper. Egenskaper som f.eks. valg av materiale, bæreevne og konstruksjon. Felles for alle PcP.s produkter at de oppfyller gjeldende standarder og normer.

Standard- og spesialløsninger

Standardutvalget innenfor rister og trinn er stort, men med det automatiserte produksjonsapparatet vårt kan vi fremstille spesialprodukter uten at omkostningene nødvendigvis blir høyere.

Kvalitet og trygghet

Hver enkelt medarbeider er en spesialist innenfor nettopp sitt felt – kunnskapen og kompetansen vår om rister og trinn kommer deg til gode. Rådgivning, utvikling, beregninger og produksjon er viktige prosesser, men PcP.s største oppgave er at du føler deg trygg under og etter prosessen. Vi lever nemlig av å levere sklisikre rist- og trinnløsninger til deg.

Still et spørsmål


PcP. Norge AS | +47 51 95 00 50

PcP. Norge AS
Kanalvegen 8
4033 Stavanger