Prosjekter– rister og trinn

PcP.s leverer ofte rister og trinn som totalløsninger. Standardutvalget og spesialproduktene våre kan tilpasses ethvert bygg – de er svært fleksible. I menyen til venstre kan du finne inspirasjon og se PcP.s utvalgte prosjekter.

PcP.s totalløsninger bygger på filosofien om merverdi. Hver enkelt medarbeider er en spesialist innenfor nettopp sitt felt – kunnskapen og kompetansen vår kommer deg til gode. Rådgivning, utvikling, beregninger og produksjon er alle viktige prosesser, men PcP.s største oppgave er at du føler deg trygg under og etter prosessen. Vi lever nemlig av å levere sklisikre løsninger til deg.

PcP.s varierte produktutvalg strekker seg fra gitterrister og sikkerhetsrister, til blant annet, trinn, rekkverk, stillasplaterramperperforerte platertrådvev og strekkmetal. Derfor brukes produktene våre innenfor en lang rekke bransjer og bruksområder.

Gjennom standarder og normer, som EN 14122, EN 1991 og offshoreindustriens NORSOK, stilles det krav til produktenes egenskaper. Egenskaper som f.eks. valg av materiale, bæreevne og konstruksjon. Felles for alle PcP.s produkter at de oppfyller gjeldende standarder og normer.

PcP. leverer produkter til f.eks.:
Industri – maskinfabrikkernæringsmiddelindustrikjemisk industrirenseanlegg
Bygg – boligerkontorerbyggeplassersvømmehaller og bad
Offshore – boreplattformer for olje og gasshavneanlegg
Energi – kraftvarmeverkertransformatorstasjonervindmøller
Transport – togstasjonersporovergangersykkel- og gangbroertrafikkanlegg

Still et spørsmål


PcP. Norge AS | +47 51 95 00 50

PcP. Norge AS
Kanalvegen 8
4033 Stavanger