Kabelrennesystem

PcP.s kabelrennesystem i aluminium er godkjent og utviklet i samarbeid med BaneDanmark.

Systemet er danskprodusert og lagerføres.

Alu-kabelrennesystemet fra PcP. brukes til kabelføring ved elektrisifiserte og ikke-elektrisifiserte strekninger på S-banen og fjernbanen. PcP.s kabelrenner er fremstilt i sjøvannbestandig aluminium og varmgalvanisert høystyrkestål – vedlikeholdsfritt, tyverisikkert og enkelt å montere – et godt alternativ til betongrenner og plastrenner.

 

Alu-kabelrennesystem PcP.   Brukes til kabelføring for eksisterende baner og nye anlegg.
     
Kabelrenner monteres med sadler for fri drenering.   Kabelrennesystem i aluminium

© PcP.

 

Fri drenering

PcP.s kabelrenner monteres slik at det er 100 mm fri passasje mellom pukken og kabelrennens underkant. Regnvann og løv har fri passasje. Kabelrennene er et godt alternativ til plast- og betongrenner, som fører til opphopning av løv og til at regnvann ødelegger banketten/demningen.

Strekninger med høyhastighetstog

Kabelrennesystemet brukes både ved nye anlegg og eksisterende baner. Saddelrør monteres enten i banketten eller i demningen. Ved eksisterende baner som endres til høyhastighetstog – der banketten forsvinner – unngår man derfor å ekspropriere jord.

Terminologi

Kabelrenne eller kabelbakke Kabelrenner og kabelbakker er ord for det samme produktet. Fremstilt og testet i samsvar med gjeldende eurokoder og standarder. Typegodkjent av BaneDanmark.

Still et spørsmål


PcP. Norge AS | +47 51 95 00 50

PcP. Norge AS
Kanalvegen 8
4033 Stavanger